Sylvester & Co glæder sig over at være en del af dette års International Citizen Days, som finder sted i Øksnehallen, København.

Arrangementet byder på to inspirerende dage fyldt med workshops, netværksmuligheder og oplæg, der hjælper internationale borgere med at integrere sig i det danske samfund.Vores direktør, Christian Sylvester, holder en spændende keynote med titlen “Maximizing Job Search Success with LinkedIn and AI”.

 

Christian Sylvester, en førende ekspert inden for HR og kunstig intelligens, vil i sin keynote præsentere, hvordan jobsøgende kan revolutionere deres søgning ved hjælp af LinkedIn og AI-værktøjer. Han vil demonstrere, hvordan man kan optimere sin LinkedIn-profil, skabe et stærkt personlig brand og skræddersy sit CV og sine ansøgninger, så de skiller sig ud hos potentielle arbejdsgivere.

 

“Maximizing Job Search Success with LinkedIn and AI”

Christian Sylvesters keynote vil fokusere på, hvordan jobsøgende kan optimere deres karrieremuligheder ved at bruge LinkedIn og moderne AI-værktøjer. Han vil forklare, hvordan en velstruktureret og professionel LinkedIn-profil kan gøre en stor forskel i jobsøgningsprocessen og tiltrække opmærksomhed. Derudover vil Christian vise, hvordan AI kan bruges til at analysere jobopslag og skræddersy CV’er og ansøgninger, så de matcher de specifikke krav, som arbejdsgivere søger efter. Formålet er at give deltagerne konkrete strategier til at forbedre deres online tilstedeværelse og gøre dem mere attraktive på arbejdsmarkedet.

Christian vil også komme ind på, hvordan man kan udnytte AI til at identificere relevante jobmuligheder og optimere sin profil, så den rangerer højere i søgninger fra rekrutteringsfolk. Hans præsentation vil inkludere praktiske eksempler og tips til, hvordan man opbygger et stærkt professionelt netværk, samt hvordan man bedst navigerer i den digitale jobsøgningsverden.

Keynoten vil afsluttes med en opsummering af de vigtigste pointer og en Q&A-session, hvor deltagerne får mulighed for at stille spørgsmål og få personlig rådgivning.

Om International Citizen Days

International Citizen Days er et unikt arrangement, der bringer over 5.000 internationale borgere sammen i København. Arrangementet er skabt for at hjælpe nytilkomne med at navigere i det danske system og finde vej i arbejdsmarkedet, sociale aktiviteter og det lokale samfund. 

Fakta om International Citizen Days:

  • Datoer: 27. og 28. september 2024
  • Sted: Øksnehallen, Halmtorvet 11, 1700 København
  • Deltagere: Mere end 5.000 internationale borgere og over 100 organisationer
  • Temaer: Job, karriere, integration og fritidsaktiviteter
  • Tilmelding: Gratis og åben for alle (kræver tilmelding)

Vi ser frem til at byde jer velkommen og håber, at I vil finde inspiration og netværk, der kan hjælpe med at styrke jeres professionelle og personlige rejse i Danmark. For mere information om arrangementet kan du besøge International Citizen Days’ officielle hjemmeside​.